DATO: 10.12.2012 / KLOKKESLETT: 14:26

1 kommentar(er)

Heihei, Banan og Brønnick her!

God gang på skolen, slipper unna arbeid som vanlig. Vi tenkte vi skulle fortelle litt mer om oss selv, og vi oppforder resten av klassen til å gjøre det samme. Vi sitter ved siden av hverandre og har derfor fått en ekstra connection. Får også flere ganger i uken klager fra medelever for å snakke for pent, for å ikke nevne klagene vi får for å mjaue sangtekstene som vi ikke kan...


Navn: Karen Brønnick
Det første du legger merke til med Karen, er hennes lange blonde hår og nydelige, strålende utseende. Men bak denne fasaden ligger en hyperaktiv, snopegal, også guttegal jente. Det går i minst 3 sjokoladeplater hver uke, og det er ikke mange samtaler som ikke innebærer navnet på en ny gutt. Karen har også en tendens til å hoppe og sprette rundt om kring, og gjøre de mest piksnodige ting. Annen info: Karen er Hinnapike, singel og ring henne gjerne en sen fredagskveld (45065632) ;) 
Hilsen din banan
 Navn: Anna Elisabeth Brokstad
Anna er en sprudlende, vakker jente som stadig kommer med kreative utsagn i klassen. Det kan virke som om hun ikke følger med i timen der hun sitter med Macen sin og ser på tv-serier, men før du vet ordet av det kommer hun med en kommentar som både er relatert til det læreren snakker og faglig korrekt, selv om den egentlig kom ut av det blå. Anna har forresten en lidenskap for musikk, og er så heldig at hun skal på Hovefestivalen! Der håper hun å møte på masse søte gutter hun kan dele sin musikkinteresse med. Annen info: Anna er fra Sadness, også kalt Sandnes, kristen,  er singel, så CALL HER MAYBE (97044326)!
Hilsen Brønnick

Kommentarer

10.12.2012, kl.18:27

Siden ingen kommenterer, kommenterer jeg selv sånn at det ser ut som om vi har fått en kommentar.


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits